Studiedag Nederland op 25 maart 2022 op de Nieuwe Regentesseschool in Utrecht

Op 25 maart vindt de studiedag Nederland plaats in Utrecht. De freinetcoördinatoren van de Nederlandse freinetscholen hebben een programma gemaakt rond het thema 'Levend taalonderwijs'. Als inleider is Suzanne van Norden gevraagd, auteur van o.a. het boek 'Taal leren op eigen kracht' en 'Iedereen kan leren schrijven'. Het ochtendprogramma zal verder worden ingevuld met workshops/ateliers over levende taalontwikkeling, na de lunch wordt een taal buurtwandeling gemaakt en 's middags kun je terecht in één van de freinetcafés, waarin wordt uitgewisseld en coöperatief kennis wordt geconstrueerd. Daarbij is elkaar weer ontmoeten een belangrijk aspect.
Alle schoolteams van de Nederlandse scholen zijn aanwezig samen met diverse andere leden van de Vvfp.
Je kunt je opgeven via een email aan: info@freinetvereniging.eu